Svendborg Osteopati søger færdiguddannet osteopat, eller 4.- års studerende.

Søger du nye udfordringer i et fagligt stærkt miljø med fokus på kvalitet og klientens oplevelse? Så har Svendborg Osteopati jobbet til dig.

Ansøgningsfrist: 1. september 2022.

Hvem er vi?

Svendborg Osteopati er en del af klinikfællesskabet Svendborg Osteopati og Sportsklinik, der ligger i 300kvm charmerende lokaler i hjertet af Svendborg. Vi er 1 autoriseret osteopat, 1 osteopatstuderende, 2 GynObs fysioterpaeuter, 1 Sportsfysioterapeut og en massør. Vores specialer spænder over osteopati, sportsfysioterapi, GynObs, babybehandling, graviditet/efterfødsel, kost- og mikronæringsterapi, senfølger efter stress og hjernerystelse, træningsterapi og præstationsforbedrende træning.

Klinikfællesskabet åbnede i marts 2022 og siden har efterspørgslen været stigende, særligt indenfor osteopatisk behandling – og særligt for behandling af babyer. Vi er således 6 terapeuter med sekretær alle hverdage.

Som noget nyt starter Sportsklinikken samarbejder op med flere af byens sportsklubber, hvilket kan blive relevant for dig, hvis det interesserer dig.

Teamet i Svendborg Osteopati og Sportsklinik. Fra venstre Gry Saabye Fjederholdt (Gynobs fys), Fie Midtiby (Osteopat og klinikejer), Stig Midtiby (Sportsfysioterapeut og klinikejer), Janne Holm (Fysioterpeut og osteopatstuderende), Ditte Arge (Gynobs fys.), Mette Rasmussen (sekretær) og på billedet mangler Gustav Andersen (massør).

Hvad indeholder jobbet?

Som osteopat i Svendborg Osteopati vil du være ansat som indlejer, med adgang til attraktive behandlerlokaler og træningsfaciliteter.

Du vil modtage klienter med et bredt udvalg af problemstillinger i klinikken. Det er en fordel hvis du har erfaring, interesse og kompetencer med behandling af babyer, da efterspørgslen for dette er meget stor.

Hvis du ønsker at kombinere briksarbejde med holdtræning, personlig træning, eller anden form for træning tilbyder vi gode muligheder for dette.

Babybehandling.

Hvem er du?

Færdiguddannet osteopat, eller 4. års osteopatstuderende.

Du arbejder professionelt med klienter og kollegaer og går op i fælles trivsel.

Du har bred klinisk erfaring.

Har erfaring med behandling af spædbørn.

Du synes at det er spændende at arbejde med faglig udvikling og vil gerne samarbejde med kollegaer at skabe det optimale forløb for klienterne.

Hvilke fremtidsmuligheder giver jobbet?

Som indlejer i Svendborg Osteopati har du mulighed for at forme og udbrede osteopatien i Danmark. Vi går op i at udnytte hinandens kompetencer og vil rigtigt gerne benytte os af dine også.

Du kan i høj grad være med til at udvikle din egen fremtid i Svendborg Osteopati, med mulighed for at arbejde ind i en bred vifte af specialer – eller udvikle dit eget!

Praktisk

Klinikken adresse er Klosterstræde 2b, 3. sal., 5700 Svendborg.

Ansættelsen er som selvstændig indlejer på provision. Vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige løn- og ansættelsesforhold, der vil matche din profil.

Vi tilbyder sekretærbistand til booking mm. alle hverdage.

Ansættelsen vil starte snarest muligt i efteråret 2022.

Du kan læse mere på hjemmesiderne:

Svendborg Osteopati og Facebook

Svendborg Sportsklinik og Facebook

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere, så kontakt Fie Midtiby på fie@svendborg-osteopati.dk eller Stig Midtiby på stig@svendborgsportsklinik.dk. Hvis du ikke modtager svar på din henvendelse med det samme er det fordi vi er på sommerferie – vi lover at vende tilbage til dig. Hvis du vil fange Fie telefonisk kan dette ske efter 1. august på klinikkens telefonnummer 42 55 54 00.


Ansøgningsfristen er 1. september – men vi har brug for dig, så du må gerne søge hurtigst muligt. Send din ansøgning med CV og kopi af eksamensbeviser til fie@svendborg-osteopati.dk