Ditte Arild Arge

Ditte er specialiseret indenfor gynækologisk, urologisk, obstetrisk og analfysiologisk fysioterapi, også kaldet gynobs fysioterapi.

Hun behandler, genoptræner og vejleder kvinder og mænd med problemstillinger indenfor urin- og luftinkontinens, samt afføringsproblematikker, herunder både inkontinens og forstoppelsestendens.

Ditte har stor erfaring med behandling af underlivs- og samlejesmerter og har ekspertise indenfor graviditetsgener, gener efter kejsersnit og fødselsskader, nedfald i underlivet samt gener fra endometriose, vulvodyni, vaginisme, Lichen Sclerosus og smerter/gener efter underlivs- og endetarmskræft behandling.

 Hun har beskæftiget sig med manuel behandling, massage og udspænding i mange år og kan være behjælpelig med lindring af muskelspændinger og smerter.

I behandlingen fokuserer Ditte på det hele menneske fremfor den enkelte problematik, og hendes mangeårige sygehuserfaring og samarbejde med speciallæger giver hende evnen til at være skarp på årsagssammenhænge og dermed sikre en optimal bedring af dine problemstillinger.
 
Ditte blev autoriseret fysioterapeut fra København i 2008, og færdiggjorde gynobs fysioterapeut uddannelsen i 2014. Hun startede med at arbejde på Frederiksberg Hospital frem til 2013, og flyttede siden til Fyn hvor hun har arbejdet på Odense Universitetshospital/Svendborg Sygehus gennem mange år.
Ditte er oprindeligt fra Svendborg og bor nu på Sydfyn med sin mand og deres 3 børn.
Der kræves samtykke fra en forældre eller værge hvis personen er under 18 år.