Gry Saabye Fjederholt

Gry er specialiseret indenfor gynækologiske, urologisk, obstetrisk og analfysiologisk fysioterapi, også kaldet GynObs fysioterapi.

Hun behandler, genoptræner og vejleder kvinder og mænd med problemstillinger indenfor urin- og luftinkontinens, samt afføringsproblematikker, herunder både inkontinens og forstoppelsestendens.

Gry har meget erfaring med behandling af underlivs-og samlejesmerter og har ekspertise indenfor gener efter fødselsskader, nedfald i underlivet samt gener fra endometriose, vulvodyni, vaginisme, Lichen Sclerosus og smerter/gener efter underliv- og endetarmskræft behandling.

Hun har beskæftiget sig med manuel behandling, massage og udspænding i mange år og kan være behjælpelig med lindring af muskelspændinger og smerter. Hendes mangeårige sygehuserfaring og samarbejde med speciallæger har givet hende evnen til at være skarp på årsagsammenhænge og dermed sikre en optimal bedring af dine problemstillinger.

Gry har også undervist på OUH Svendborg sygehus kvinder der er blevet opereret for nedsynkning samt kvinder med afføringsinkontinens.

Gry blev autoriseret fysioterapeut i 2016 fra Odense og har siden da arbejdet på OH Svendborg sygehus hvor hun har specialiseret sig som gynobs terapeut. Gry er født og opvokset i Svendborg men har boet forskellige steder i Danmark men har nu slået sig ned på Fyn sammen med mand og deres 3 børn.

Det kræves samtykke fra en forældre eller værge hvis personen er under 18 år.