Baby behandling

Har din nyfødte problemer med amning, refluks, mavesmerter/kolik, skævt eller fladt baghoved, motoriske udfordringer som besvær ved at ligge på maven eller kigger til favorit side?

Under graviditet og fødsel er barnet udsat for store kompressionskræfter, der kan forsage forskydninger i den nyfødtes kranieplader eller låste nakkehvirvler, som kan afklemme vigtige nerver til tunge-, synkemuskulatur og fordøjelsesorganer. Problematikkerne kan også opstå hvis baby har ligget skævt i bækkenet igennem længere tid af graviditeten, efter en lang fødsel og/eller pressefase, hvis barnet er taget med sugekop eller ved kejsersnit.

Osteopatisk behandling af spædbarnet omfatter blide tryk på kraniet, brystet, langs rygsøjlen og bækkenet. Den indeholder ingen manipulationer og er et godt alternativ til kiropraktik.

Første konsultation varer 45-60 minutter, så vi har god tid til at komme hele vejen rundt om blandt andet graviditet, fødsel, søvn og amning. Efterfølgende undersøges babyen grundigt og behandlingen tilpasses efter fundene.

Under behandlingen vil der være tid til at amme/give flaske og skifte ble. Mor og/eller far placeres tæt på barnet, da dette giver ro og tryghed for den lille.