Janne Holm

Autoriseret fysioterapeut, uddannet 2010

Osteopat studerende – European school of Osteopathy 2021-25

Janne har arbejdet på klinik siden 2010 og fokuserer i sin praksis på kroppen som en sammenhængende enhed. Janne er bl.a. efteruddannet i senfølger efter hjernerystelse/stress, kost- og mikronæringsterapi og den neuromuskulære behandlingstilgang Be Activated.

En behandling hos Janne har fokus på kroppens fysisk tilstand, nervesystemets balance og om der næringsmæssigt er de ressourcer tilgængelige som kroppen har brug for. Målet for behandlingen er at genskabe balancen i kroppens forskellige systemer – dette sker ved hjælp af manuel behandling, vejrtrækningsteknikker, påvirkning af nervesystemet samt indsats gennem kost og mikronæringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Janne er opvokset i Esbjerg og flyttede i 2005 til Odense. Hun har en idrætsmæssig baggrund som springgymnast, er gift og mor til 3 drenge.

Behandler Janne hos Svendborg Osteopati

Kunderne siger:

De varmeste anbefalinger til Janne. Janne er rigtig god til at tage udgangspunkt i den enkeltes målsætning og gennem små ændringer lave store ændringer for ens helbred og velbefindende. Janne formår at lave et program og samtale på en måde så man ikke føler sig forkert.

Ens kost kan være en sårbar affære, men Janne går ind og laver ændringer med så stor en respekt, at man får lyst til at åbne op og dermed have større mulighed for succes i de ændringer, der aftales.

Kvinde

38 år

Jeg kom med en dårlig arm pga. et gammelt motorcykeluheld og ondt i knæene på grund af overvægt. Vi snakkede lidt frem og tilbage og jeg blev introduceret til Be Activated – tak for det. Jeg fik også behandlet nogle stivnede ar over maven efter blindtarmsbetændelse og kejsersnit. Efter første behandling gik jeg op ad trappen uden at slæbe mig selv op af gelænderet. 

Næste gang har jeg haft ondt i anklen. Mere arbejde over maven og lidt i nakken og på lårene. Jeg ved ikke hvorfor det virker, men det gør det. Samtidig får jeg gode råd om vitaminer og kost m.m. Jeg glæder mig til at fortsætte den gode stime.

Kvinde

61 år

Da jeg startede mit forløb hos Janne, var jeg så smerteplaget – havde svært ved at stå op om morgenen og svært ved at overskue at komme igennem endnu en dag.

Da jeg kommer hos Janne første gang, bliver jeg mødt med respekt og anerkendelse for og af min tilstand. Janne havde fra start troen på, at min tilstand kunne bedres på trods af at jeg selv havde mistet modet og ikke troede på at det kunne ændre noget for mig.

En kombination af manuel behandling, kostvejledning og Jannes evige optimistiske tilgang har medført, at jeg i dag oplever at have fået mit liv tilbage. De invaliderende smerter er forsvundet og jeg har fået mit sociale liv tilbage. Jeg har fået en langt større bevidsthed om hvordan psyke, krop og kost hænger sammen, så jeg i dag tager langt større ansvar for mit helbred – det bedste jeg har gjort for mig selv.

Kvinde

28 år