På grund af stor efterspørgsel søger vi snarest (i foråret 2023) en osteopat, eller osteopatstuderende, der har erfaring med behandling af babyer.

Om Svendborg Osteopati

Svendborg Osteopati blev åbnet i 2018 af Fie Midtiby. I foråret 2022 startede klinikkens første osteopatstuderende, men der er nu så travlt at vi søger endnu en osteopat, eller osteopatstuderede som indlejer. 

Vi har tilknyttet en osteopat, en osteopatstuderende, to GynObs fysioterapeuter, en jordmoder, en massør og i Svendborg Sportsklinik samarbejder vi med Stig Miditby, der er sportsfysioterapeut og arbejder med træningsterapi.

Klinikken er har et stærkt tilbud indenfor behandling af babyer og gravide – vi er i gang med at gøre det endnu stærkere. Vi behandler selvfølgelig alle typer patienter. Læs mere her på siden.

Klinikken ligger i store lokaler i hjertet af Svendborg i klinikfællesskabet Svendborg Osteopati og Sportsklinik, med mulighed for at supplere den osteopatiske behandling med individuel træning og holdtræning. 

Hvem er du?

  • Du er færdiguddannet osteopat, eller osteopatstuderende på 3. eller 4. årgang.
  • Du er vant til at behandle babyer, men har generelt bred klinisk erfaring.
  • Du er god til at kommunikere med både patienter og kollegaer.
  • Du har måske noget særligt, som du er specialiseret indenfor – det vil vi meget gerne høre mere om 🙂
  • Du brænder for at give en god behandling til dine klienter.

Hvad kan Svendborg Osteopati tilbyde dig?

Du skal ikke starte kalenderen helt fra nul, men cirka to dage om ugen fra start og kan arbejde dig op til fuld tid, eller så meget som du gerne vil arbejde – det aftaler vi nærmere.

Hvis du er osteopatstuderende tilbyder Fie struktureret supervision, så du får mulighed for ekstra faglig udvikling som del af dit arbejde.

Uanset om du er under uddannelse eller ej, så vægter vi faglig sparring, fordi vi tror på at det gør os alle bedre.

Er du interesseret?

Hvis du vil høre nærmere kan du skrive dine spørgsmål på nedenstående mail, eller ringe til Stig Midtiby (medejer) på 22889060. 

CV og ansøgning sendes senest 28. februar til Stig på: stig@svendborgsportsklinik.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!